Charleroi komt met goed nieuws: sterkhouder blijft langer bij Carolo's
Sterkhouder tekent nieuw contract bij Charleroi

Charleroi komt met goed nieuws: sterkhouder blijft langer bij Carolo's

12-08-2015 14:51

Sporting Charleroi heeft veel vertrouwen in de huidige kern. De Carolo's zijn erin geslaagd om Stergos Marinos langer aan zich te verbinden. De Griekse verdediger zette zijn handtekening onder een nieuwe driejarige verbintenis.

Na de uitgaande transfer van Sébastien Dewaest naar Racing Genk lijkt men bij Charleroi absoluut geen sterkhouder meer te willen verliezen. De club maakte dan ook meteen werk van een contractverlenging van Marinos. Die zette zijn handtekening onder een nieuwe driejarige verbintenis.

Zo lijkt de sterkhouder van Charleroi dus nog even voor de Carolo's te blijven voetballen. De flankverdediger kwam in 2013 aan bij de ploeg van Felice Mazzu en was zo goed als meteen een basisspeler. Hij was vorig seizoen één van de steunpilaren in de ploeg die Europees voetbal haalde met Charleroi.

Daarvoor speelde de Griek vooral in eigen land. Hij kwam uit voor Panathinaikos, Atromitos en werd opgeleid bij Chalkidona. Hij heeft ook één A-cap voor de nationale ploeg achter zijn naam staan.