Mertens pakt rood na zes minuten en pakt achteraf uit met opvallende uitspraak

Mertens pakt rood na zes minuten en pakt achteraf uit met opvallende uitspraak

Gepubliceerd: woensdag 25 februari 2015 om 14:28wo 25-02-2015 om 14:28

Dries Mertens beleefde maandag een baaldag. Tegen Sassuolo begon hij op de bank en na een invalbeurt van zes minuten mocht hij veld met rood alweer verlaten. Toch kwam de Rode Duivel achteraf met een vreemde conclusie op de proppen.

Mertens vond zijn invalbeurt immers niet zo slecht. "In die korte tijd heb ik het toch goed gedaan", aldus Mertens tegenover Gianlucadimarzio. Een rare conclusie, want Mertens viel in bij een 0-0-stand en kon niets forceren, buiten een rode kaart dan. Ondanks een man minder op het veld won Napoli alsnog de wedstrijd met 2-0. Duvan Zapata en Marek Hamsik zorgden voor de drie punten.

De laatste tijd komt Mertens steeds minder aan spelen toe. "Natuurlijk wil ik meer spelen, maar ik sta altijd ter beschikking van het team. Ik zal altijd klaar staan voor de coach. Ik wil hier blijven en een prijs pakken met Napoli", aldus de Belg.

Mogelijk speelt Mertens donderdag wel in de Europa League tegen Trabzonspor. Tegen de Turken won Napoli de heenwedstrijd - ondanks een strafschopmisser van Mertens - met 4-0. "Die penaltymisser was een foutje van mij, maar als ik in de spiegel kijk kan ik nog steeds tegen mezelf zeggen dat ik goed aan het spelen ben."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws