'QPR verrast Engeland met nieuws': Denk dat ik mijn droommanager heb gevonden
Leroy Fer krijgt een nieuwe manager

'QPR verrast Engeland met nieuws': "Denk dat ik mijn droommanager heb gevonden"

10-02-2015 18:59

Sinds het aftreden van Harry Redknapp als coach van Queens Park Rangers, is er veel speculatie over zijn opvolger. Eigenaar Tony Fernandes laat via Twitter weten een nieuwe trainer te hebben gevonden.

Redknapp stapte op omdat hij een knieoperatie moet ondergaan en zich dan niet volledig kan concentreren op QPR, dat in de onderste regionen van de Premier League bungelt. Assistent-trainer Chris Ramsey heeft de taken van Redknapp voorlopig op zich genomen. Vooral de naam van Tim Sherwood, die als laatste actief was bij Tottenham Hotspur, wordt in Londen veel genoemd.

Het bericht dat eigenaar Fernandes dinsdag op Twitter zette, doet echter anders vermoeden. "Ik denk dat ik mijn droommanager heb gevonden. Het is niet wat iedereen denkt. Het kan een tijdje duren", doelt Fernandes waarschijnlijk op contractuele besprekingen. "Maar ik ben heel erg blij. De media zitten er allemaal naast", besluit hij. Dat zou erop duiden dat Sherwood niet naar Loftus Road komt op QPR voor degradatie te behoeden, vermoedt The Guardian.

Sherwood leek een logische kandidaat, omdat hij al eerder met Ramsey en directeur voetbalzaken Les Ferdinand heeft gewerkt bij Tottenham. Daarnaast hebben Steve McClaren en Paul Clement zich al publiekelijk afgemeld voor de rol van trainer in Londen. De club van Leroy Fer staat negentiende in de Premier League en speelt dinsdagavond uit tegen Sunderland.