Champions League-tegenstander van Anderlecht laat twee sterspelers uit de selectie

Champions League-tegenstander van Anderlecht laat twee sterspelers uit de selectie

Gepubliceerd: dinsdag 25 november 2014 om 12:58di 25-11-2014 om 12:58

Bij Anderlecht is het na de nederlaag in de competitie tegen Charleroi dan wel wat onrustig, bij Galatasaray - woensdag de tegenstander van de Brusselaars in de Champions League - is het pas echt hommeles. De Turkse topploeg verloor afgelopen weekend in eigen land kansloos van Trabzonspor (0-3) en dinsdag lekte uit dat trainer Cesare Prandelli Goran Pandev en Blerim Dzemaili uit de selectie weert voor het cruciale duel met Anderlecht. Dat meldt Stadion.

De keuze van Prandelli om Pandev en Dzemaili uit de kern te laten, is op z'n minst opvallend te noemen. Beide speler kwamen afgelopen zomer over van het Italiaanse Napoli en werden aangekondigd als onmiddellijke versterkingen.

Maar vier maanden nadat beide spelers in Istanboel neerstreken, kon geen van beide zich al manifesteren bij 'Cim Bom'. Vooral van Pandev is dat verrassend. De Macedoniër is namelijk een ervaren rot in het vak en verdiende in het verleden zijn strepen bij onder meer Lazio en Inter Milaan. Met die laatste club won hij zelfs de Champions League.

De afwezigheid van beide spelers kan goed nieuws betekenen voor Anderlecht. Als paars-wit woensdagavond de Turken in eigen huis over de knie kan leggen dan is het al zeker van Europees voetbal na de winter.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws