Lierse wacht nog steeds op papierwerk van niet-speelgerechtigde Kameroener
Kouemaha nog steeds niet beschikbaar voor Lierse

Lierse wacht nog steeds op papierwerk van niet-speelgerechtigde Kameroener

16-10-2014 08:44

Lierse trok de afgelopen zomertransferperiode de sterke aanvaller Dorge Kouemaha aan. De voormalige aanvaller van Club Brugge en Duisburg moest voor de nodige goals zorgen, maar speelde vooralsnog geen enkele minuut mee.

Tijdens de voorbereiding liep de spits meteen een blessure op en was hij enkele weken onbeschikbaar voor de Pallieters. De Kameroener staat nu terug op het trainingsveld, maar mag nog steeds geen wedstrijden spelen. Zijn transfer is nog niet helemaal afgerond.

Zijn vorige club Adana Demirspor wil niet helemaal meewerken en heeft het papierwerk nog niet volledig afgerond. De Turkse club stuurde pas deze week de laatste nodige documenten naar de Belgische voetbalbond. Hierdoor kan het nog zo'n drie weken duren voordat Kouemaha helemaal speelgerechtigd is.

De Pallieters kunnen de doelpunten van Kouemaha zeker gebruiken. Lierse staat op een voorlaatste plek in het klassement en kon dit seizoen nog maar twaalf keer scoren. Daarmee heeft het de op vijf na slechtste aanval in de Belgische eerste klasse.