Rouches vinden dan toch een akkoord met Nancy over Haïtiaan
Jeff Louis tekent bij Standard tot 2019

Rouches vinden dan toch een akkoord met Nancy over Haïtiaan

11-08-2014 22:26

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Jeff Louis is dan toch eindelijk officieel een speler van Standard. Hij komt over van het Franse Nancy. Eerder leek de transfer nog af te ketsen door een dispuut tussen de twee clubs.

Op de webiste van Standard klinkt het trots: "Standard Luik, AS Nancy en Jeff Louis hebben een akkoord bereikt. Jeff heeft bij onze club een contract getekend voor de komende 5 seizoenen (juli 2019)."

"Deze jonge Haïtiaanse aanvallende middenvelder, geboren de 8ste augustus 1992 (22 jaar) te Port-au-Prince, begon zijn professionele loopbaan in 2011 in Frankrijk, bij Le Mans (36 wedstrijden/2 goals), om nadien de overstap te maken naar AS Nancy in 2012 (48 wedstrijden/13 doelpunten)."

"Jeff maakt tevens deel uit van de nationale ploeg van zijn land Haïti (12 caps)."

"Standard Luik heet Jeff Louis van harte welkom en wenst hem alvast veel succes in ons shirt."

Eerder leek de transfer tot ongenoegen van de speler niet door te gaan. "Ik ben gedegouteerd. Ik legde alle medische testen af, tekende mijn contract en kreeg een shirt met mijn naam op. We ontvingen even later nog een telefoontje van Celtic, maar we meldden dat ik al voor Standard getekend had. Uiteindelijk was alle moeite voor niets", klonk het bij Louis. Maar geluk kwam het voor hem dan toch nog in orde.