Boegbeeld van Club Brugge krijgt wel heel vervelende mail: Plots ontslagen
Verlinden krijgt C4

Boegbeeld van Club Brugge krijgt wel heel vervelende mail: "Plots ontslagen"

05-08-2014 07:09

Kent u Dany Verlinden nog? Als doelman was hij jaren aan de slag bij Club Brugge. De laatste tijd was hij keeperstrainer bij het Tunesische Club Africain. Was, want onlangs kreeg hij zijn ontslag en op wat voor manier dan nog.

Ontslagen worden is nooit fijn. Toch zijn er altijd manieren om het als werkgever nog pijnlijker te maken voor de werknemer. Dany Verlinden kan daar vanaf nu over meespreken. Als keeperstrainer van de Tunesische Club Africain kreeg hij weet van zijn ontslag via mail.

In het Nieuwsblad doet Verlinden zijn verhaal. "Ik had nog een jaar contract, maar twee dagen voor de start van de trainingen kreeg ik een mail dat het over was. Zo gaat dat daar", zucht de 50-jarige ex-doelman van Club Brugge en de Rode Duivels. 

Dany Verlinden begon zijn loopbaan bij Lierse SK. In het seizoen 1988 - 1999 trok hij Club Brugge. Bij blauw-zwart groeide hij uit tot monument. Hij won als speler onder meer vijf Belgische titels en bekers. Na zijn actieve loopbaan als speler ging hij als keeperstrainer aan de slag bij vervolgens Club Brugge, Al Shabab (Saoedi-Arabië) en Club Africain.