Rode Ster wil boter bij de vis: vleugelspeler nog niet naar Luik
Belgrado weigert eerste bod van Standard op Darko Lazovic

Rode Ster wil boter bij de vis: vleugelspeler nog niet naar Luik

07-07-2014 17:45

In zijn zoektocht naar aanvallende versterkingen was vice-kampioen Standard Luik terecht gekomen bij Darko Lazovic. Een bod van 1,5 miljoen euro werd echter geweigerd door Rode Ster Belgrado

Rode Ster meldt het nieuws op zijn website. "Het bestuur van de club heeft besloten dat een speler met de kwaliteiten van Lazovic een hogere transferprijs verdient (dan de door Standard geboden 1,5 miljoen euro, nvdr)." De flankspeler moet minstens twee miljoen euro kosten volgens de Serviërs, die ongetwijfeld ook weten dat de Luikenaars al heel wat inkomend transfergeld hebben opgespaard.

Het is onduidelijk of Standard bereid is Rode Ster tegemoet te komen en twee miljoen euro te betalen. Racing Genk had Lazovic als prioriteit, maar haakte al eerder af omwille van de hoge vraagprijs. De 23-jarige Lazovic, wiens contract nog een seizoen doorloopt, speelt bij voorkeur op de rechterflank en verzamelde al vier caps voor de Servische nationale ploeg. De vleugelspeler is niet te verwarren met zijn bijna-naamgenoot Danko, ex-speler van onder meer Feyenoord, Bayer Leverkusen en PSV Eindhoven.