Mbappé twijfelt niet over zijn toekomst na duel met Barcelona: ''Nee, nee, nee''

Mbappé twijfelt niet over zijn toekomst na duel met Barcelona: ''Nee, nee, nee''

17 april - 10:20
4

Het besluit van Kylian Mbappé met betrekking tot zijn toekomst ligt vast. De Franse sterspeler beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en wordt al langere tijd in verband gebracht met een transfervrije overstap naar Real Madrid. Het behalen van de halve finale van de Champions League verandert daar niets aan.

Na afloop van het Champions League-duel tussen FC Barcelona en PSG (1-4), waarin Mbappé goed was voor twee treffers, werd er aan de Fransman gevraagd of dit resultaat invloed heeft op zijn beslissing. "Nee, nee, nee", reageerde Mbappé tegenover onder meer MARCA

"Ik ben al trots sinds de eerste dag dat ik hier ben", gaat Mbappé verder. Het is voor hem altijd bijzonder geweest om uit te komen voor de club uit de hoofdstad van zijn land, Parijs. "Ik ben hier opgegroeid. Om zo'n avond te beleven als Parijzenaar is geweldig. Ook als we hadden verloren, was ik trots geweest, zoals eerder al zei. Maar na een avond als deze ben ik nog trotser."

Mbappé heeft de droom om de Champions League te winnen met PSG. "We proberen om naar Wembley te gaan", aldus de aanvaller. "We hebben als collectief een geweldige wedstrijd gespeeld. Dit is een grote dag voor iedereen bij de club." In de halve finale van de Champions League neemt PSG het op tegen Borussia Dortmund. De Duitsers wisten over twee wedstrijden af te rekenen met Atlético Madrid.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.