''Wat Van Bommel deed bij Antwerp, zie je niet van Riemer bij Anderlecht''

''Wat Van Bommel deed bij Antwerp, zie je niet van Riemer bij Anderlecht''

9 april - 07:15
19

RSC Anderlecht liep averij op tegen Club Brugge met 3-1. Na de tegenvaller tegen Club Brugge was het aan Marc Degryse en Niels Poissonier om kritische kanttekeningen te plaatsen bij het paars-wit dat de analisten zagen.

De spelers leken even de juiste richting kwijt te zijn. ''Ik hoorde zeggen dat de spelers het noorden kwijt waren... Er is toch ervaring genoeg? Spelers die in grote competities gespeeld hebben, zouden de weg kwijt geweest zijn in Jan Breydel. Dat vind ik geen excuus'', vertelde Degryse in 'Vier-nul'

Er werd ook gesproken over de toegevoegde waarde van Riemer. ''Welke speler heeft Riemer nu eigenlijk al beter gemaakt? Ik heb het gevoel dat Anderlecht vaak wint dankzij flitsen en de intrinsieke klasse van Vertonghen, Dolberg, Hazard... Wat Van Bommel met bepaalde spelers heeft gedaan bij Antwerp, zie je niet van Riemer bij Anderlecht'', aldus Poissonier.

Anderlecht speelt aanstaande zondag tegen Union SG in de Champions' Play-Offs van de Jupiler Pro League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.