Muslic over Cercle Brugge na zege op Union: “Dat is Cercle, zoals een tsunami”

Muslic over Cercle Brugge na zege op Union: “Dat is Cercle, zoals een tsunami”

7 april - 19:01
3

Miron Muslic, de hoofdtrainer van Cercle Brugge, blikt terug op de 2-3 zege op bezoek bij Union SG. Cercle Brugge boekte een knappe overwinning door Union op eigen veld te verslaan. Muslic benadrukt dat Cercle Brugge een topteam is.

Muslic vertelt dat Cercle Brugge moest strijden en 99 minuten moest overleven tegen Union. “We hebben alles gegeven, de tank is volledig leeg. We hebben getoond dat we kunnen wedijveren met de topteams. Cercle is een topteam, daarom zitten we ook in de Champions' Play-offs. We hebben ook getoond dat we de intensiteit kunnen vasthouden tot het laatste fluitsignaal”, citeert Sporza Muslic.

Muslic wordt vervolgens gevraagd naar de sterke start van Cercle Brugge tegen Union. “Onze sterke start? Dat is Cercle, zoals een tsunami. We hadden een duidelijk plan hoe we aan deze wedstrijd wilden beginnen. Ik ben ontzettend trots, dit is een mooie overwinning. Warleson was ook weer ijzersterk, in grote wedstrijden staat hij er altijd”, besluit de hoofdtrainer van Cercle Brugge.