'Briljante Belg De Bruyne, hij dicteerde de show bij Manchester City'

'Briljante Belg De Bruyne, hij dicteerde de show bij Manchester City'

6 april - 22:15 Laatste update: 7 april - 10:41
1

Manchester City won zaterdag met 2-4 van Crystal Palace. Bij de bezoekers was Kevin De Bruyne wederom de grote man. De Engelse media waren dan ook lyrisch over KDB.

De Bruyne maakte zelf de 1-1. Daarna gaf hij na de rust de 1-3 aan om zelf nog de vierde van City te scoren. 'Bruy Wonder' kopt The Sun na de prestatie van De Bruyne in het Selhurst Park Stadium. 'De Bruyne dicteerde de show waarin City druk blijft zetten op Arsenal en Liverpool. De Bruyne lijkt geslaagd om het dinsdag in de Champions League op te nemen tegen Real Madrid. De Bruyne was de briljante Belg met twee prachtige doelpunten. Met De Bruyne beschikt Manchester City mogelijk over de beste aanvallende middenvelder ooit in de Premier League.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

'Een ongelooflijke De Bruyne', stelt de BBC dan weer. 'Hij maakte zijn 100e doelpunt ooit voor Manchester City. Samen met Haaland houdt De Bruyne City in de race voor een vierde Premier League-titel op rij.' Bij de BBC werd De Bruyne natuurlijk verkozen tot Man van de Match met een score van 7,5 op 10.

In de Premier League staat Arsenal aan de leiding met 71 punten. Daarna volgen Liverpool en City met 70 punten. The Reds speelden wel een match minder dan hun concurrenten. 'Nu De Bruyne in deze 'mood' is, moeten Arsenal en Liverpool zich zorgen maken', meent The Telegraph evenwel. 'King Kev wil een vierde titel op rij. Na zijn weekje op de bank was het voor De Bruyne zijn dag om te schitteren.'

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.