Kameroense voetbalbond volledig verrast door komst Brys: “Grote verbazing”

Kameroense voetbalbond volledig verrast door komst Brys: “Grote verbazing”

3 april - 16:52
3

De Kameroense voetbalbond (FecaFoot) werd zeer verrast door de komst van Marc Brys (ex-OH Leuven). De bond heeft gereageerd op het nieuws dat Brys de nieuwe bondscoach wordt van de nationale ploeg. FecaFoot was er niet van op de hoogte dat Brys de nieuwe bondscoach ging worden. De Kameroense minister van Sport maakte dit dinsdag bekend op de nationale televisie.

De Kameroense voetbalbond toont de grote verbazing via een officieel persbericht. “De Kameroense voetbalbond heeft, op hetzelfde moment als de Kameroeners, kennis genomen van de benoeming op verantwoordelijke posities van de nationale mannenploeg. Fecafoot spreekt haar grote verbazing uit over deze daad, die in strijd is met de bepalingen van Decreet nr. 2014/384 van 26 september 2014 over de organisatie en werking van de nationale voetbalteams”, deelt FecaFoot via de officiële kanalen.

De Kameroense voetbalbond gaat als volgt verder over de situatie rondom de keuze voor de nieuwe bondscoach Brys. “Deze eenzijdige beslissing komt precies op het moment dat Fecafoot ermee heeft ingestemd om de zeer hoge instructies van de President van de Republiek uit te voeren door haar openhartige medewerking te verlenen met het oog op het bereiken van een verzoening die gunstig is voor de toekomst van onze geliefde Ontembare Leeuwen. Fecafoot is van plan om een opheldering te geven over deze betreurenswaardige situatie en zal zo snel mogelijk met een reactie komen”, sluit de Kameroense voetbalbond af.