Atalanta-directeur reageert op de vertrekwens van Koopmeiners: 'Dat is ons beleid'

Atalanta-directeur reageert op de vertrekwens van Koopmeiners: 'Dat is ons beleid'

27 maart - 12:28
1

Luca Percassi, de directeur van Atalanta, heeft gereageerd op de transferwens van Teun Koopmeiners. Hij benadrukt dat Koopmeiners een sleutelspeler is met een meerjarig contract en dat Atalanta hem niet per se hoeft te verkopen. 

"De financiële situatie van de club is solide, we hoeven niet te verkopen", vertelt Percassi aan de regionale krant L'Eco di Bergamo. "Koopmeiners is nog niet verkocht aan Juventus of een andere club en hij heeft ons ook niet gevraagd om verkocht te worden. Die intentie hebben wij ook niet. We blijven rustig onder de situatie."

Volgens Percassi gaat Atalanta een eventuele verkoop van Koopmeiners zorgvuldig afwegen. "Dat is ons transferbeleid en dat doen we in het belang van de club en de speler." De 26-jarige Oranje-international werd al meerdere keren gelinkt aan onder meer Juventus en Liverpool. 

Koopmeiners meldde onlangs in gesprek met De Telegraaf dat hij klaar is voor een stap hogerop en dat hij zijn club daarvan op de hoogte had gebracht. "Vorig jaar was er al concrete belangstelling van Napoli en waren de clubs met elkaar in onderhandeling. Ik heb Atalanta aangegeven dat ik komende zomer een stap wil maken. Maar er moet wel iets heel moois komen om dat zomaar in te ruilen voor Atalanta", aldus Koopmeiners.