Chief The Times over doelmannen bij Rode Duivels: “Wat een gemis voor jullie!”

Chief The Times over doelmannen bij Rode Duivels: “Wat een gemis voor jullie!”

26 maart - 17:12 Laatste update: 17:23
5

Henry Winter, de Chief Football Writer voor The Times, geeft via Sporza zijn mening over het gemis van Thibaut Courtois bij De Rode Duivels. Ook uit Winter zich lovend over het feit dat Jan Vertonghen (RSC Anderlecht) op 36-jarige leeftijd nog altijd onderdeel is van De Rode Duivels.

Winter deelt zijn mening over de afwezigheid van Courtois bij De Rode Duivels. “Wat een verlies voor jullie! Sels en Kaminski doen het hier goed in de Premier League, maar Courtois is toch een uitzonderlijke doelman. Ik schrik wel niet van zijn houding - in interviews toonde Thibaut altijd veel karakter”, citeert Sporza Winter.

Winter vertelt verder over de achterhoede van De Rode Duivels. De journalist is onder de indruk van de ervaren Vertonghen. “Het zegt veel over zijn wilskracht dat hij nog steeds zo belangrijk is. Onlangs ging ik op bezoek bij Eric Dier in Bayern München en die begon spontaan aan een lofzang over Vertonghen - een ex-ploegmaat bij Spurs”, besluit Winter.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.