‘Drie clubs uit de Premier League tonen interesse in Amoura van koploper Union’

‘Drie clubs uit de Premier League tonen interesse in Amoura van koploper Union’

26 maart - 14:02 Laatste update: 17:20
1

Mohamed Amoura, de spits van Union SG, geniet van de interesse van drie verschillende clubs uit de Premier League. Naast de Engelse interesse is er ook interesse vanuit de Serie A, weet transferjournalist Ekrem Konur.

West Ham United, Brentford en Wolverhampton Wanderers houden de situatie van Amoura bij Union in de gaten. Ook meerdere clubs uit de Serie A zijn onder de indruk van de trefzekere spits van Union.

Amoura staat op dit moment op de tweede plaats in het topschuttersklassement van de Jupiler Pro League. Amoura wist tot nu toe zeventien keer te scoren in de competitie. Alleen Kevin Denkey doet het beter met 23 treffers.

Amoura kwam dit seizoen tot nu toe in totaal 38 keer in actie. Deze matchen zijn verdeeld over de Jupiler Pro League, de Europa League, de Conference League, de Zwitserse Super League (met FC Lugano) en de Croky Cup. In deze 38 matchen scoorde Amoura 22 keer en leverde hij 6 assists af.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.