'Man United-verdediger heeft naast fysieke ook mentale problemen'

'Man United-verdediger heeft naast fysieke ook mentale problemen'

25 maart - 18:00

Tyrell Malacia heeft te maken met mentale problemen. Dat nieuws meldt voormalig Sport 1-journalist Christopher Michel, en wordt ook gebracht door 1908, dat een sterkte-post wijdt aan de oud-Feyenoorder. De linksback van Manchester United kwam dit seizoen vanwege een knieblessure nog niet in actie.

Michel publiceert op de Duitse voetbalsite Fussball.News dat Malacia naast fysieke problemen ook met mentale problemen kampt. Over de oorzaak en ernst van deze problematiek, verschaft de journalist geen duidelijkheid. 

Het Feyenoord-platform 1908 wijdt op Instagram een post aan de Oranje-international, die in het eerste seizoen onder trainer Arne Slot zijn transfer naar United af wist te dwingen. 'Sterker door strijd, Tyrell', luidt het bijschrift. 

In het artikel wordt de conclusie getrokken dat United op basis van de Malacia-situatie én op basis van het feit dat ook Luke Shaw geregeld met blessures kampt, zich genoodzaakt voelt om komende zomer toe te slaan op de transfermarkt. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 1908.nl 🎖 (@1908.nl)