Benteke over Rode Duivels: “Deur blijft open zolang ik niet op pensioen ben”

Benteke over Rode Duivels: “Deur blijft open zolang ik niet op pensioen ben”

25 maart - 13:52 Laatste update: 13:59
6

Terwijl de Rode Duivels er weinig van bakten tegen Ierland, wist Christian Benteke wel de netten te vinden tegen St. Louis City. Dat de spits het scoren nog niet verleerd is, toont hij ver weg van de schijnwerpers in de Major Soccer League voor DC United. Al vertelde hij ook dat deur voor de nationale ploeg nog open staat.

De ondertussen 33-jarige Benteke vertelde aan Le Soir het volgende: “De Duivels? Ik ben nog niet met pensioen, dus de deur blijft open.” Al vertelde hij er ook meteen bij dat dat op zijn leeftijd geen obsessie meer is. De 45-voudig Rode Duivel heeft het namelijk uitstekend naar zijn in de Verenigde Staten.

In de MLS waar het nieuwe seizoen nog maar pas van start gegaan is, was de ex-spits van onder andere KRC Genk en Standard Luik al goed voor vier doelpunten in drie wedstrijden. Benteke kwam in de zomer van 2022 over van Crystal Palace over voor zes miljoen euro. Hij scoorde in totaal al 19 doelpunten in 44 wedstrijden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.