Faes na teleurstelling Ierland – Rode Duivels: Was misschien wel te verwachten

Faes na teleurstelling Ierland – Rode Duivels: "Was misschien wel te verwachten"

24 maart - 18:37

Wout Faes, de centrale verdediger van Leicester City, speelde met De Rode Duivels met 0-0 gelijk op bezoek bij Ierland. De Rode Duivels stelden teleur en Faes vertelt over de lessen van de match. Faes stond de gehele match binnen de lijnen bij De Rode Duivels.

Faes vertelt waar het volgens hem misging voor De Rode Duivels tegen Ierland. “We brachten niet de intensiteit die we wilden tonen. Zij stonden goed in blok, hadden de beste kansen en wij creëerden zelf te weinig. Zo vonden we te weinig onze gevaarlijke één-tegen-eensituaties”, citeert Sporza Faes.

Faes geeft aan dat de tegenvallende match ook ergens te verwachten viel bij De Rode Duivels. “Maar met al die nieuwe gezichten was dit misschien wel te verwachten. Hier kunnen we alvast veel uit leren en ook de coach zal heel wat lessen kunnen trekken uit deze wedstrijd. Hij heeft ons al gezegd dat de beelden voor morgen klaarstaan”, besluit Faes.

Aankomende dinsdag staat er een volgende uitdaging voor De Rode Duivels op het programma. Dan nemen de manschappen van bondscoach Domenico Tedesco het op tegen Engeland op Wembley.