Rode Duivel is 'toptarget' Europese elite: gigantisch prijskaartje voor Bakayoko'

Rode Duivel is 'toptarget' Europese elite: gigantisch prijskaartje voor Bakayoko'

18 maart - 20:02

Groot nieuws over Rode Duivel: Johan Bakayoko is een 'toptarget' voor diverse clubs uit de Europese elite, meldt Sky Sports. De twintigjarige buitenspeler ligt nog tot de zomer van 2026 vast bij PSV.

De kans is zeer aanwezig dat Bakayoko na dit seizoen een vervolgstap in zijn carrière zet. Sky meldt dat de situatie van de aanvaller door verscheidene clubs 'gemonitord' wordt. 'Johan Bakayoko is komende zomer een toptarget voor Europese topclubs', klinkt het. Liverpool, Manchester City, Chelsea, Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund zouden achter Bakayoko aanzitten.

PSV vraagt naar verluidt een bedrag tussen de vijftig en zestig miljoen euro voor Bakayoko, die afgelopen zomer dicht bij een move naar Brentford was. The Bees boden destijds veertig miljoen euro, maar de Eindhovenaren en de speler gingen niet overstag. Omdat Bakayoko geen clausules in zijn contract heeft, kan PSV vragen wat de club wil.

Bakayoko kon zich onlangs al twee keer laten zien tegen Dortmund, een van de clubs met serieuze belangstelling. Die Schwarzgelben bereikten ten koste van PSV de kwartfinales van de Champions League. Bakayoko kwam dit seizoen al in veertig officiële wedstrijden in actie. Daarin scoorde hij acht keer en gaf hij dertien assists.