Somers en Cercle-spelers zakten stevig door: “Dubbel en dik verdiend”

Somers en Cercle-spelers zakten stevig door: “Dubbel en dik verdiend”

18 maart - 18:20
4

Cercle Brugge begint binnen twee weken aan de Champions’ Play-offs. Oververdiend en de bekroning van een topseizoen. Toch moest iedereen bij de Vereniging zich zondag in de arm knijpen, inclusief Thibo Somers.

Er werd zondag geschiedenis geschreven in Brugge, het was namelijk de eerste keer dat Cercle Brugge zich kon plaatsen voor Play-off 1. Thibo Somers kan het nog steeds niet geloven: “Als je ziet van waar we komen… We knokten jaren tegen de degradatie”, aldus Somers aan Het Nieuwsblad. Jan Breydel stond met 7.000 fans in lichterlaaie, het ging er ooit anders aan toe bij Cercle.

Na de wedstrijd was het dan ook tijd om deze historische kwalificatie te vieren. De spelers en staf trokken naar de Ramzi Lounge Bar in de Cordoeaniersstraat in het Brugse stadscentrum, waar tot in de vroege uurtjes werd gevierd. Hoofdtrainer Miron Muslic niet, hij stapte na de wedstrijd tegen RWDM meteen in zijn auto en reed naar zijn thuis in Oostenrijk. Iedereen kreeg dan ook drie dagen vrij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.