Opvallend op JPL-velden: blessures geveinsd om Ramadan-spelers te laten eten

Opvallend op JPL-velden: blessures geveinsd om Ramadan-spelers te laten eten

17 maart - 19:01
9

De Ramadan is aan de gang en ook op de Belgische velden zijn er verschillende spelers die aan het vastenritueel meedoen. Dat zorgde voor een opvallend moment. Charleroi-doelman Hervé Koffi leek een blessure te veinzen zodat ploegmakkers konden eten en drinken.

Niet enkel de spelers van Charleroi profiteerden, ook KAA Gent-aanvaller Tarik Tissoudali ging even naar de kant om krachten op te doen. Hetzelfde scenario leek zich ook voor te doen bij Westerlo-KRC Genk, merkte Peter Vandenbempt op. Tijdens een blessurebehandeling gingen de spelers gretig naar de zijlijn om te eten en te drinken.

KRC Genk-doelman Maarten Vandevoordt ging zitten en de Radaman-spelers spurtten meteen naar de zijlijn. Bij zowel KAA Gent-Charleroi als Westerlo-KRC Genk staat het nog 0-0. Cercle Brugge staat 2-0 voor tegen RWDM terwijl het ook 0-0 staat bij OH Leuven-KV Mechelen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.