Van Bommel na Kortrijk – Antwerp: “82 procent balbezit, zegt genoeg”

Van Bommel na Kortrijk – Antwerp: “82 procent balbezit, zegt genoeg”

10 maart - 16:50 Laatste update: 17:33
2

Mark van Bommel, de hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, zag Antwerp op bezoek bij KV Kortrijk met 0-1 winnen. Hierdoor is Antwerp zeker van de Champions’ Play-Offs, van Bommel blikt tevreden terug op de match.

Van Bommel zag Antwerp sterk voor de dag komen tegen Kortrijk. “Dit was een hele goede wedstrijd van ons, waarin we heel geconcentreerd speelden. Op het einde gaven we enkele gevaarlijke momenten weg. We hadden het veel eerder moeten afmaken. 82 procent balbezit op dit moeilijke veld, dat zegt genoeg. We zaten meteen goed in de wedstrijd en we bleven rustig”, citeert Sporza van Bommel.

Van Bommel sluit af door aan te geven dat Antwerp gedisciplineerd bleef tegen Kortrijk. “Op momenten dat het moeilijk wordt, moet je dan ook eens de lange bal spelen. Het was heel gedisciplineerd en daarom is het jammer dat er op het einde nog wat schwung in kwam bij Kortrijk, zonder echt gevaarlijk te zijn”, besluit van Bommel.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.