Vormer onder vuur bij Zulte Waregem: 'Twijfels over zijn professionalisme'

Vormer onder vuur bij Zulte Waregem: 'Twijfels over zijn professionalisme'

9 maart - 19:14 Laatste update: 19:14
7

Zulte Waregem is de laatste weken serieus gezakt in het klassement en moet nog flink wat punten gaan pakken om aanspraak te blijven maken op promotie. Het helpt de club ook niet dat enkele dure pionnen voorlopig niet kunnen overtuigen.

Het bestuur van Zulte Waregem deed er onder meer alles aan om Ruud Vormer te overtuigen langer bij de club te blijven. Het icoon van Club Brugge kent echter een bijzonder moeilijk seizoen. 'Er zijn zelfs twijfels gerezen over zijn professionalisme', schrijft men bij Krant van West-Vlaanderen.

'De Nederlander mag dan wel extra publiciteit genereren en een rol spelen in de kleedkamer, maar als je te maken hebt met een speler die niet meer voor de volle honderd procent toewijding toont aan zijn sport, blijft zijn sportieve impact beperkt. In dat opzicht is Vormer niet te vergelijken met Jelle Vossen, die nog steeds alles op alles zet om in topvorm te blijven', klinkt het.

De inmiddels 35-jarige Vormer heeft nog een contract tot medio 2025 bij Essevee. Dit seizen kwam hij 22 keer uit voor de club. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en drie assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.