Degryse over Gent, Vanhaezebrouck en Tissoudali: ‘Er is te veel gebeurd’

Degryse over Gent, Vanhaezebrouck en Tissoudali: ‘Er is te veel gebeurd’

4 maart - 08:55 Laatste update: 09:27
3

Marc Degryse, huisanalist van Het Laatste Nieuws, heeft weer scherp gekeken naar het voorbije voetbalweekend in de Jupiler Pro League. Deze keer richtte hij zijn aandacht op KAA Gent, dat een teleurstellende prestatie neerzette tegen Standard

Degryse analyseert de situatie bij KAA Gent en wijst op de vele onrust die binnen de club heerst. 'Er is simpelweg té veel gebeurd in die club. De transfers van Fofana, Orban en Cuypers, de spelers die in de januarimaand interlandverplichtingen hadden, de interviews van Hein... Het heeft allemaal voor onrust gezorgd', lezen we in de krant. 

Degryse merkt op dat Vanhaezebrouck mogelijk zelf ook twijfelt aan zijn toekomst bij de club, wat de situatie nog verder compliceert. 'Toen ik twee weken geleden Hein Vanhaezebrouck interviewde', getuigt Degryse. 'Ik had de indruk tegenover een trainer te zitten die niet meer rekende op een nieuwe langdurige overeenkomst met de club.'

De uitspraken van Tissoudali na de wedstrijd tegen Standard onderstrepen, volgens Degryse, het gevoel van teleurstelling binnen de kleedkamer van Gent. Degryse begrijpt de frustratie van de spelers, vooral gezien het vertrek van belangrijke spelers als Fofana, Cuypers en Orban. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.