Union wint opnieuw van Antwerp: “Ze komen precies op het juiste moment”

Union wint opnieuw van Antwerp: “Ze komen precies op het juiste moment”

29 april - 11:16
5

De terugkeer van Union Saint-Gilloise in de titelrace heeft de aandacht getrokken na hun indrukwekkende zes op zes tegen Antwerp. Volgens Nordin Jbari en journalist Manu Jous heeft Union hun vertrouwen teruggevonden en zijn ze op het juiste moment weer in vorm gekomen. 

"We kijken terug naar het Union van de klassieke fase. Het ontbrak ze aan zelfvertrouwen met een 0/12 start in de Play-offs”, klinkt het bij Jbari, geciteerd door RTBF. “Deze twee thuis- en uitwedstrijden tegen Antwerp hebben hen goed gedaan, en ze komen precies op het juiste moment." 

Volgens Jous is Union terug van weggeweest. De Brusselaars kunnen volgens de journalist opnieuw aanspraak maken op de titel. "Met zes uit zes is Union terug in de titelrace en dat belooft veel goeds voor de laatste vier wedstrijden”, geeft de journalist aan in Complètement Foot.

Volgens het panel hebben de zwakte van Antwerp en de tactische keuzes van coach Alexander Blessin hebben bijgedragen aan het herwonnen vertrouwen van Union. Manu Jous benadrukt het belang van de overwinning op Antwerp en de rol van enkele sleutelspelers, zoals Mohammed Amoura, Charles Vanhoutte, Cameron Puertas en Kevin Mac Allister. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.