Race naar Champions' Play-offs bij Cercle: We hebben nog twee wedstrijden

Race naar Champions' Play-offs bij Cercle: "We hebben nog twee wedstrijden"

3 maart - 13:39
2

Cercle Brugge ging zaterdag met 2-3 onderuit tegen KV Mechelen in eigen huis. De strijd om de top zes blijft zo razend spannend, beseft ook Cercle-verdediger Senna Miangue. Hij reageerde na afloop. 

Miangue was na afloop uiteraard ontevreden met de uitslag. "Het is jammer dat het doelpunt een beetje uit het niets valt", citeert Sporza Miangue. Volgens hem had Cercle meer verdiend. "Een gelijkspel zou terechter zijn", klinkt het.

Voor Cercle komt de nederlaag erg ongelegen met het oog op de Champions' Play-offs. "Het is een lastig moment om een wedstrijd te verliezen", beseft Miangue. "Maar we hebben nog twee wedstrijden en zes punten om ons doel te behalen."

Cercle staat voorlopig vijfde in de stand, met 43 punten. Ook KAA Gent en KRC Genk hebben er echter 43 op zak. Genk kan zondagmiddag zelfs naar de derde plek springen indien het zou winnen van Club Brugge. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.