Lamkel Zé denkt aan Belgische terugkeer: Standard, Anderlecht of KRC Genk

Lamkel Zé denkt aan Belgische terugkeer: "Standard, Anderlecht of KRC Genk"

1 maart - 18:00
38

Didier Lamkel Zé speelt momenteel voor FC Metz, dat hem huurt van de Turkse club Hatayspor. Daar heeft hij geen toekomst meer en moet hij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging. Misschien in ons land?

Een Belgische terugkeer sluit de Kameroener, die in ons land uitkwam voor KV Kortrijk en Royal Antwerp FC, alvast niet uit. Al zal dat niet voor zomaar eender welke club zijn. "Ik kan de deur naar de Belgische competitie niet sluiten", klinkt het bij DAZN. "Als ik terugkeer naar België, is het om te spelen voor een club zoals Standard. Of Anderlecht en KRC Genk, waarom niet. Voor een Belgische topclub", geeft hij aan.

Vooral Standard lijkt zijn voorkeur te genieten. Die club wilde hem in 2022 al weghalen bij Antwerp. "In België kan ik Standard niet weigeren. Dat is één van de grootste clubs in België", gaat Lamkel Zé verder. "Met hun publiek kan je tegen Standard geen nee zeggen", aldus de Kameroener nog.

Dit seizoen speelde hij tot dusver sinds februari vier keer voor Metz, waarin hij goed was voor één doelpunt. Voordien was hij in vijftien partijen voor Hatayspor goed voor drie doelpunten en drie assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.