'Club Brugge met de handen in het haar, Standard niet onder de indruk van Sowah'

'Club Brugge met de handen in het haar, Standard niet onder de indruk van Sowah'

26 februari - 20:31
3

Ook dit seizoen is Kamal Sowah wisselvallig aan het presteren. De Ghanees wordt door Club Brugge uitgeleend aan Standard, maar weet daar niet te overtuigen. Het zal ook bij slechts één seizoen voor de Rouches blijven.

Ondanks dat Sowah nog steeds onder contract staat bij Club Brugge tot medio 2025, hoopte de club dat hij zich bij Standard zou kunnen profileren, zodat hij komende zomer tegen een goede prijs verkocht kon worden.

Volgens Sudinfo zal Standard echter pgelucht ademhalen wanneer Sowah terugkeert naar Club Brugge. De Waalse krant beweert dat Sowah onder Hoefkens en Leko vooral speelde omdat de trainers simpelweg geen andere opties hadden. Een langer verblijf bij de Rouches zit er niet in.

Indien Sowah komende zomer niet verkocht kan worden, rest Club Brugge niets anders dan hem opnieuw uit te lenen en zijn contract te laten uitdienen en hem transfervrij te laten vertrekken in de zomer van 2025. Zelf betaalde het negen miljoen euro voor de Ghanees, wiens waarde inmiddels is gedaald tot 2,5 miljoen euro.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.