Vormer wil met Zulte Waregem terug naar JPL: “Bekroning van mijn loopbaan”

Vormer wil met Zulte Waregem terug naar JPL: “Bekroning van mijn loopbaan”

22 februari - 19:22
1

Ruud Vormer is hersteld van zijn blessure bij Zulte Waregem en is van plan om Essevee naar de Jupiler Pro League te loodsen. Vormer weet dat Zulte Waregem het zwaar heeft in de Challenger Pro League, maar de middenvelder wil niet aan de Play-Offs denken, maar zich rechtstreeks plaatsen met Zulte Waregem.

Vormer weet dat het nog niet vanzelf gaat voor Zulte Waregem in de Challenger Pro League. “Ik had er ook veel meer van verwacht. Natuurlijk mochten we ambitieus zijn en ik vind het nog steeds zeker niet verkeerd dat we bij de competitiestart zo nadrukkelijk onze titelambities hebben uitgesproken. We hebben echter al genoeg gemerkt dat niemand er in deze reeks echt bovenuit steekt”, citeert Het Belang van Limburg Vormer.

Vormer wil zich rechtstreeks plaatsen voor de Jupiler Pro League met Zulte Waregem. “Wij willen gewoon een plekje in de top twee bemachtigen en rechtstreeks promoveren. Ik zal alvast mijn verantwoordelijkheid opnemen en onze jonkies bij de hand nemen. Daarbij wil ik tonen dat ik nog zeker goesting heb en dat ik mijn beste niveau opnieuw wil halen”, aldus Vormer.

Vormer sluit af door te vertellen dat de 35-jarige middenvelder nog niet uitgekeken is op het voetballen. “Ik wil met Zulte Waregem dan ook absoluut terug naar de Jupiler Pro League, dat zou een mooie bekroning zijn van mijn loopbaan”, besluit Vormer.

Zulte Waregem staat op dit moment op de derde plaats in de Challenger Pro League. Het verschil met de koplopers Beerschot en Deinze bedraagt na 22 gespeelde matchen slechts drie punten.