Genk-coach Vrancken: “Andere aanvallers moeten hun kans grijpen”

Genk-coach Vrancken: “Andere aanvallers moeten hun kans grijpen”

16 februari - 16:05 Laatste update: 16:21
8

Op zijn wekelijkse persbabbel blikte de trainer van KRC Genk Wouter Vrancken vooruit naar de wedstrijd zaterdagnamiddag tegen RWDM. Ook keek Vrancken vooruit naar hoe het nakende vertrek van Joseph Paintsil dient opgevangen te worden. Zo staat te lezen in Het Belang van Limburg.

Na een magere drie op vijftien na Nieuwjaar noemde Vrancken de match tegen RWDM “een must-win”. Al voegde hij er meteen ook aan toe dat eerdere wedstrijden tegen KV Mechelen en OH Leuven dat ook waren. "Bovendien", vertelde hij, “moeten de volgende vijf of zes wedstrijden allemaal gewonnen worden.”

Door het vertrek van Paintsil komen er ook kansen voor andere jongens in het aanvallende compartiment. Vrancken deelde verder mee dat er voldoende intensiteit is op training, maar het er tijdens de wedstrijden gewoon nog moet uitkomen. “Ik kan de jongens niets verwijten, de wil is er”, aldus de Genkse coach. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.