Protesten uit Lyon en Sevilla werken, clubs halen Benrahma en Fornals binnen

Protesten uit Lyon en Sevilla werken, clubs halen Benrahma en Fornals binnen

2 februari - 16:45

Olympique Lyon en Real Betis krijgen alsnog toestemming om Saïd Benrahma en Pablo Fornals over te nemen van West Ham United. De clubs slaagden er op Deadline Day niet in om de transfers op tijd af te ronden, omdat de Londenaren kampten met technische problemen.

Benrahma was donderdag al afgereisd naar Frankrijk, waar hij tot het einde van het seizoen voor Lyon zou gaan spelen. Les Gones wachtten echter tevergeefs op de documenten uit Engeland. Het zorgde voor woede in het Franse kamp, waarna met de beschuldigende vinger naar West Ham werd gewezen. 

Ook Real Betis was teleurgesteld door het mislopen van Fornals, die voor acht miljoen euro moest overkomen van The Hammers. Net als Lyon tekende de Spaanse club protest aan bij de FIFA en met succes, zo blijkt nu. Door de bijzondere omstandigheden krijgen Benrahma en Fornals alsnog toestemming om de overstap naar hun nieuwe club te maken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.