Voorzitter Crystal Palace over Muñoz: Heeft ervaring op het hoogste niveau

Voorzitter Crystal Palace over Muñoz: "Heeft ervaring op het hoogste niveau"

30 januari - 14:16 Laatste update: 14:28
1

Steve Parish, de voorzitter van Crystal Palace, heeft zeer content gereageerd op de komst van Muñoz. De Colombiaan heeft officieel de overstap gemaakt van KRC Genk naar Crystal Palace, tot groot genoegen van Parish.

Parish is lovend over de kwaliteiten van Muñoz. De voorzitter van Crystal Palace is erg tevreden dat Crystal Palace Muñoz mag verwelkomen. “We zijn erg verheugd dat we een speler met de kwaliteiten en het karakter van Daniel mogen verwelkomen bij de club”, deelt Parish via de officiële kanalen van Crystal Palace.

Parish geeft aan dat Muñoz zich bewezen heeft bij Genk en het nationale team van Colombia. “Hij heeft ervaring op het hoogste niveau met club en land. Hij heeft indrukwekkende statistieken als een vleugelverdediger. Ik ben zeker van zijn vaardigheden, zijn atletisch vermogen en zijn doorzettingsvermogen. Dit zal een grote boost zijn voor Crystal Palace voor de rest van het seizoen en ook daarna”, besluit Parish.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.