Nielsen staat op bij Club Brugge: Ze hebben hem helemaal losgelaten

Nielsen staat op bij Club Brugge: "Ze hebben hem helemaal losgelaten"

29 januari - 21:57
4

Club Brugge lijkt deze weken moeilijk af te stoppen en blijft maar punten sprokkelen. Bij Extra Time ziet men één van de hoofdfiguren in die remonte in de vorm van Casper Nielsen.

Na een moeilijk seizoen lijkt Nielsen nu helemaal door te breken bij Club Brugge. Andere taken onder Ronny Deila, zo blijkt. "Hij kan nu doen wat hij goed kan", merkt Franky Van der Elst op tijdens het programma.

Ook Arnar Vidarsson ziet dat Nielsen het een pak beter doet onder Deila. "Hij krijgt ook een pak meer ruimte dit seizoen. Ze hebben hem losgelaten", legt hij uit. "Hij toont ook nog altijd die werkkracht en zal bij balverlies altijd als één van de eerste terug zijn om de bal terug te krijgen", aldus de Ijslander.

Onder Deila krijgt Nielsen een vrije rol, wat Nielsen helemaal gegoten lijkt te liggen. "Trainers vertellen aan middenvelders weleens dat ze niet eender waar mogen gaan lopen, maar bij Nielsen is dat anders. Als tegenstander is dat ook moeilijk om hem dan op te pikken. Bij Club Brugge doen ze dat nu heel goed met hem", besluit Vidarsson.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.