OFFICIEEL: Club Brugge leent Maouassa uit aan Granada

OFFICIEEL: Club Brugge leent Maouassa uit aan Granada

24 januari - 16:44 Laatste update: 25 januari - 21:48
6

Club Brugge heeft dan toch een oplossing gevonden voor Faitout Maouassa. De linksachter werd het voorbije halve seizoen zonder succes uitgeleend aan RC Lens, maar kan nu opnieuw verhuizen.

Maouassa kon ook onder Ronny Deila niet rekenen op speelminuten en koos voor een tijdelijk vertrek naar RC Lens. Bij de Franse club wist hij zich echter niet in de basis te werken en zocht men naar een oplossing. Die heeft Club Brugge nu gevonden in de vorm van Granada.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde L'Equipe zal RC Lens de uitleenbeurt van Maouassa vroegtijdig stopzetten. De linksachter wordt deze winter door Club Brugge opnieuw uitgeleend. Nu aan de Spaanse laagvlieger Granada.

Bij Club Brugge heeft Maouassa nog een contract tot medio 2025. Club Brugge betaalde in 2021 nog vier miljoen euro voor de linksachter, die uiteindelijk slechts negen partijen speelde voor Blauw-Zwart.

Update: Inmiddels heeft Club Brugge via de officiële kanalen ook bevestigd dat Maouassa naar Granada trekt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.