Update: 'Munoz mag naar Premier League, akkoord met KRC Genk'

Update: 'Munoz mag naar Premier League, akkoord met KRC Genk'

24 januari - 15:31 Laatste update: 26 januari - 12:22
102

KRC Genk ziet Gerardo Arteaga deze winter vertrekken en dreigt ook afscheid te moeten nemen van Daniel Munoz. De Colombiaan heeft zijn zinnen gezet op een vertrek en is bereid om daarvoor hard te zijn.

Bij Het Laatste Nieuws klinkt namelijk dat Munoz woensdag niet te zien was op het trainingsveld van Genk. De Colombiaan weigert voorlopig mee te trainen met de Limburgers en aast op een vertrek bij Genk.

Vooral Crystal Palace toont concrete interesse en deed zelfs al een bod op de rechtsachter. Dat werd geweigerd door Genk en ook een tweede bod was nog onvoldoende voor de Limburgers. Niet naar de zin van Munoz, die aast op een nieuwe uitdaging.

De 27-jarige Munoz komt al sinds 2020 uit voor Genk, waar hij dit seizoen opnieuw een bijzonder belangrijke pion is. Bij Genk heeft hij nog een contract tot het einde van dit seizoen, dat door een optie met één jaar verlengd kan worden.

Update: Volgens journalist Bob Faesen traint Daniel Munoz nog steeds niet bij KRC Genk. De verdediger wil naar Crystal Palace trekken. De Limburgers verlangen tien miljoen euro, maar zijn bereid te onderhandelen na zijn verdiensten voor de club.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is er nu wél een akkoord tussen alle partijen. Munoz reist dan ook vrijdag naar Londen voor de laatste details. KRC Genk krijgt tien miljoen euro plus een percentage op de doorverkoop.