'Muñoz (Genk) wil naar Premier League trekken, Vrancken reageert'

'Muñoz (Genk) wil naar Premier League trekken, Vrancken reageert'

21 januari - 13:39
1

Eerder raakte bekend dat Crystal Palace in de dans gesprongen is voor KRC Genk-rechtsachter Daniel Muñoz. The Eagles zijn op zoek naar een nieuwe rechtsachter en zijn erg gecharmeerd door de Colombiaans international. Palace zou een nieuw bod gedaan hebben op de rechtsachter, die zelf naar verluidt openstaat voor een vertrek.

De vlotscorende rechtsachter geniet concrete interesse van Crystal Palace. Vooralsnog zou Genk echter niet tevreden zijn met het geboden bedrag op Muñoz. Wat een grote rol speelt is de wens van Muñoz zelf. "De Premier League is mijn droom", liet hij verstaan bij HLN.

Op zijn 27ste wil de Colombiaan die droom realiseren, waar ook trainer Vrancken begrip voor heeft. "We hebben het er vaak over gehad dat het vreemd is dat Muñoz nog in België voetbalt", aldus Vrancken bij HLN. "Dan moeten we niet op onze achterste poten staan als een club zich meldt", voegt de Genk-coach toe.

Toch hoopt Vrancken dat zijn rechtsachter nog even in Limburg blijft voetballen. "Ik hoop dat hij blijft, maar je weet dat het kan gebeuren". KRC Genk zou bij een vertrek van Muñoz een vervanger willen aantrekken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.