'Crystal Palace mengt zich in de strijd om Muñoz, Genk wil 11,5 miljoen'

'Crystal Palace mengt zich in de strijd om Muñoz, Genk wil 11,5 miljoen'

14 januari - 11:02 Laatste update: 11:06
19

Nadat eerder deze week bekend raakte dat het Braziliaanse Botafogo geïnteresseerd is om Daniel Muñoz over te nemen van KRC Genk, is nu ook Crystal Palace in de dans gesprongen. The Eagles zijn op zoek naar een nieuwe rechtsachter en zijn erg gecharmeerd door de Colombiaans international, aldus The Daily Mail.

Naast zijn prestaties bij KRC Genk, waar hij dit seizoen opnieuw al goed was voor vijf doelpunten en een assist, zijn ook zijn prestaties bij de nationale ploeg van Colombia niet onopgemerkt gebleven. Muñoz is een belangrijke pion bij het Colombiaans elftal, dat op dit moment erg dicht bij WK-kwalificatie staat.

Of KRC Genk openstaat voor een transfer in de winter is nog maar de vraag, maar de Limburgers zouden alleszins boter bij de vis willen voor de rechtsachter. Genk heeft namelijk een prijskaartje van om en bij de 11,5 miljoen euro op het hoofd van Muñoz geplakt.

Muñoz zelf zou naar verluidt wel openstaan voor een overstap naar de Premier League. De Colombiaan heeft op dit moment een contract tot het eind van het seizoen, met optie op nog een extra seizoen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.