'KRC Genk kan belangrijke pion verliezen, Braziliaanse interesse in Munoz'

'KRC Genk kan belangrijke pion verliezen, Braziliaanse interesse in Munoz'

9 januari - 15:15
4

KRC Genk wil zich begin 2024 herpakken en zich weer tussen de mensen zetten in de Jupiler Pro League. Het kan alle belangrijke pionnen dus goed gebruiken. Met Daniel Munoz kan er echter één heel belangrijke pion mogelijk vertrekken.

Gerardo Arteaga werd al meermaals gelinkt aan een vertrek, maar hij is niet de enige flankverdediger die andere oorden kan opzoeken. Ook Munoz kan rekenen op heel wat interesse en vertrekken bij Genk.

In de lokale Braziliaanse pers valt namelijk te lezen dat verschillende ploegen de Colombiaanse rechtsachter graag in huis willen halen. Eentje daarvan is Botafogo, dat dezelfde eigenaar heeft als RWDM en Lyon. De Braziliaanse subtopper heeft nood aan een nieuwe rechtsachter en denkt daarvoor aan Munoz.

De kans dat Genk Munoz ook zomaar laat gaan, lijkt echter klein. Enkel een astronomisch bod kan hem weghalen bij de Limburgers. Daarnaast gaf Munoz in het verleden ook al meermaals aan dat hij liefst in Europa wil blijven voetballen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.