'Ajax ontvangt bod van 4 miljoen euro op voormalig Antwerp-tegenstander Sánchez'

'Ajax ontvangt bod van 4 miljoen euro op voormalig Antwerp-tegenstander Sánchez'

18 januari - 10:55 Laatste update: 11:45

Cruz Azul is in de markt voor Jorge Sánchez. Dat melden Mexicaanse media, waaronder de Mexicaanse tak van ESPN. De club uit het thuisland van Sánchez zou zelfs al een bod van bijna vier miljoen euro hebben uitgebracht op de back van Ajax, die op dit moment verhuurd wordt aan FC Porto.

Ajax verhuurde Sánchez afgelopen zomer aan Porto, nadat de rechtsback een teleurstellend eerste seizoen kende in Amsterdam. Bij de Portugese topclub stond hij een aantal wedstrijden in de basis, maar inmiddels is hij weer naar de bank verdwenen. Nu wil Cruz Azul dus uitkomst bieden.

De Mexicaanse club heeft naar verluidt een kleine vier miljoen euro geboden op Sánchez. Voor een transfer zal echter zowel Ajax als Porto groen licht moeten geven. Beide clubs zijn dan ook betrokken bij de onderhandelingen. Porto heeft een verplichte koopoptie, als Sánchez een bepaald aantal wedstrijden speelt voor de club.  

Sánchez kwam in de Champions League voor Porto nog in actie tegen Royal Antwerp FC tijdens de groepsfase. De verdediger viel toen twee keer in tijdens de wedstrijden tegen het team van Mark van Bommel.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.