Walker vergelijkt De Bruyne met Messi en Ronaldo: “Valt in die categorie”

Walker vergelijkt De Bruyne met Messi en Ronaldo: “Valt in die categorie”

17 januari - 11:15
21

Kevin De Bruyne is net terug van blessureleed voor Manchester City en speelde een sleutelrol in de overwinning op Newcastle United. Een doelpunt en een assist van de Rode Duivel zorgden ervoor dat City met 2-3 won van Newcastle. Zijn ploegmakkers zijn alvast erg blij met zijn rentree. 

Kyle Walker heeft zijn lof uitgesproken over De Bruyne, en beweert dat de Belg in dezelfde categorie valt als Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Tijdens een interview op de FIFA Football Awards benadrukte Walker dat De Bruyne een van de beste spelers ter wereld is. 

Volgens Walker zijn er slechts enkele spelers die vergelijkbaar zijn met De Bruyne, en hij gelooft dat hij eenzelfde impact heeft als Messi en Ronaldo. "Ik denk dat er maar een paar spelers zijn waarvan je kunt zeggen dat ze in dezelfde categorie vallen als Kevin", geciteerd door Sportskeeda

Walker benadrukte verder het positieve effect van De Bruyne op het team. "Toen hij in het veld kwam tegen Newcastle, voelde je dat duwtje in de rug, je voelde die energie en die opwinding”, getuigt de verdediger. “Hij geeft je een boost en Kevin is op zijn best als hij aan de bal is en passes speelt waarvan je niet eens denkt dat ze zichtbaar zijn om te spelen."