UPDATE: 'KV Oostende-speler Mebude in levensgevaar na auto-ongeval'

UPDATE: 'KV Oostende-speler Mebude in levensgevaar na auto-ongeval'

7 januari - 12:19 Laatste update: 13:21
4

KV Oostende zou normaal gezien een oefenwedstrijd afwerken tegen Royal Knokke FC. De wedstrijd werd echter geannuleerd omwille van een auto-ongeval van KVO-speler Dapo Mebude. 

De 22-jarige Schot zou zijn overgebracht naar het ziekenhuis, maar er zou verder geen nieuws zijn over zijn situatie. 'Onze gedachten zijn alvast bij Dapo en zijn familie', klinkt het bij KVO op de officiële kanalen van de club. 

Mebude kwam dit seizoen tot dusver twee keer in actie voor Oostende. In het verleden speelde hij bij de jeugd van Watford, AFC Wimbledon en het Schotse Rangers FC. 

UPDATE: De toestand van Mebude zou kritiek zijn, zo meldt Het Nieuwsblad. Het ongeval gebeurde zondagochtend op de afrit in Loppem van de E40 richting Brussel. De Schot raakte van de weg en kwam tegen een boom terecht met zijn wagen. Mebude werd afgevoerd naar het AZ Sint-Jan in Brugge en met spoed geopereerd. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.