UPDATE: ‘Italiaanse club wil transfer Ngonge naar Aston Villa dwarsbomen’

UPDATE: ‘Italiaanse club wil transfer Ngonge naar Aston Villa dwarsbomen’

3 januari - 12:30 Laatste update: 5 januari - 12:26
8

Hellas Verona en Aston Villa hebben naar verluidt overeenstemming bereikt over de transfersom van Cyril Ngonge. De Italiaanse club zou akkoord zijn met een bod van tien miljoen euro voor de ex-Club Brugge-speler. Dat meldt Tuttomercatoweb

De spreekwoordelijke bal ligt nu bij Ngonge, die naar verluidt het liefst in Italië blijft en daarom wel oren zou hebben naar een transfer naar Fiorentina, dat ook interesse heeft getoond. Het is nu aan Aston Villa om de aanvaller te overtuigen toch naar Engeland te komen. 

Ngonge maakte in januari de overstap naar Italië, nadat hij door Groningen uit de selectie was gezet vanwege een reeks misdragingen. De aanvaller is bij Hellas Verona helemaal opgeleefd. Dit seizoen tekende hij voor vijf goals en twee assists in veertien optredens in de Serie A

FC Groningen zal de onderhandelingen tussen beide partijen met grote belangstelling volgen. Volgens Voetbal International heeft de club uit het noorden van het land een doorverkoopoptie bedongen bij een eventuele transfer van Ngonge. 

Update: Volgens Italiaanse media wil Fiorentina de transfer van Cyril Ngonge naar Aston Villa dwarsbomen. De aanvaller van Hellas Verona leek op weg naar de Premier League, maar La Viola hoopt alsnog een kans te maken op de 23-jarige Belg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.