'Droevige' dag voor Arsenal: 'Dit was onze slechtste wedstrijd van het seizoen'

'Droevige' dag voor Arsenal: 'Dit was onze slechtste wedstrijd van het seizoen'

31-12-2023 19:44

Arsenal-manager Mikel Arteta heeft geen goed woord over voor het optreden van zijn ploeg tegen FulhamThe Gunners gingen zondagmiddag met 2-1 onderuit op Craven Cottage en verloren de laatste twee wedstrijden van het kalenderjaar.

Na afloop spreekt Arteta tegenover de BBC van een 'heel zware' en 'trieste' dag. Eerder deze week ging Arsenal met 0-2 onderuit tegen West Ham United, op oudjaarsdag was ook Fulham te sterk. "Drie dagen geleden verloren we, terwijl we hadden moeten winnen. Vandaag was onze slechtste wedstrijd van het seizoen. De snelheid, de aanvalsopbouw; we kwamen gewoon tekort. We konden niet domineren en daardoor ontstonden er weer andere problemen."

"Ik sta hier met een slecht gevoel", vervolgt Arteta, die beseft dat Arsenal als koploper van de Premier League het nieuwe jaar in kon. "We konden aan kop komen op de laatste dag van het jaar en dat is niet gelukt." De Spaanse manager wil niet te lang blijven hangen in negativiteit. "We komen er echt weer bovenop als we spelen zoals in de andere competitiewedstrijden. Maar gaat het zoals vandaag, dan komen we tekort. Vandaag was een bittere pil om te slikken."