Vanaken neemt het op voor Club Brugge-speler: ''Meest onderschatte speler in JPL''

Vanaken neemt het op voor Club Brugge-speler: ''Meest onderschatte speler in JPL''

23-12-2023 20:45
9

Er lopen heel wat goede voetballers rond in onze competitie, maar af en toe vallen enkele pionnen wel wat onder de radar. Als het van Hans Vanaken afhangt, verdient bijvoorbeeld één Club Brugge-ploegmaat wel meer lof.

Bij Jing Balls van Het Nieuwsblad kreeg Vanaken de vraag wie hij de meest onderschatte voetballer in de JPL vindt. Na even denken had Vanaken ook een antwoord klaar. "Dat is misschien wel Brandon Mechele'', aldus Vanaken.

Volgens de kapitein van Club Brugge verdient Mechele alle kritiek die hij krijgt dan ook helemaal niet. ''Hij is een goede, correcte verdediger die altijd zijn wedstrijd speelt'', gaat Vanaken verder. ''Daar wordt misschien te weinig belang aan gegeven.''

Ook Franky Van der Elst vindt Mechele meer lof verdienen. ''Er zijn al verschillende trainers geweest bij Club Brugge en hij staat er altijd. Daar is ook een reden voor. Een oerdegelijke verdediger. Hij wordt wel wat onderschat'', besluit Van der Elst.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.