De Decker (SK Beveren) over Limbombe: Steeds meer rendement maar kan nog beter

De Decker (SK Beveren) over Limbombe: "Steeds meer rendement maar kan nog beter"

04-12-2023 11:17

SK Beveren bleef afgelopen zaterdag al voor de zesde wedstrijd op rij ongeslagen. De Leeuwen wonnen met 0-2 van de RSCA Futures. Anthony Limbombe kon voor de tweede week op rij twee doelpunten achter zijn naam schrijven. Na afloop was Beveren-coach Wim De Decker tevreden met de prestatie van zijn team, maar wil nog meer van zijn sterspeler.

Beveren boekte opnieuw een deugddoende overwinning in het Koning Boudewijnstadion, al speelden ze zeker niet hun beste wedstrijd. "Dit was gewoon een heel zakelijke en mature overwinning in moeilijke omstandigheden. We toonden ons heel efficiënt en dat was in het verleden wel al eens anders", citeert Het Nieuwsblad De Decker.

Beveren is nu al zes wedstrijden op rij ongeslagen en lijkt na een moeilijk seizoensbegin nu zijn draai gevonden te hebben in de Challenger Pro League. "We blijven op deze flow voortgaan. We scoren vaker en pakken opnieuw een clean sheet. Ook positief want we slikten al te veel tegendoelpunten", aldus De Decker.

Anthony Limbombe scoorde voor de tweede week op rij twee doelpunten en lijkt zijn draai nu helemaal gevonden te hebben bij de Leeuwen. "Hij begint de groep steeds beter aan te voelen en begint steeds meer te renderen. Al ben ik er ook van overtuigd dat hij nog beter kan qua betrokkenheid in het spel. Ik wil dat hij nog stappen vooruit zet", klinkt het.

SK Beveren klimt naar de achtste plek in de stand en staat op 1 punt van de vijfde plek. Donderdag neemt Beveren het op in eigen huis tegen Union Saint-Gilloise voor de Beker van België.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.