Guardiola: ''Terugkeer De Bruyne is voor iedereen een gelukkig nieuwjaar''

Guardiola: ''Terugkeer De Bruyne is voor iedereen een gelukkig nieuwjaar''

27-11-2023 16:10 Laatste update: 16:13
1

Manchester City speelt dinsdag tegen RB Leipzig, maar doet dat nog altijd zonder Kevin De Bruyne. Voor de Rode Duivel is het herstel van zijn gescheurde hamstring nog niet afgerond. Pep Guardiola sprak over de revalidatie van de middenvelder via de officiële website van Manchester City.

Guardiola mist De Bruyne zeker, maar beseft dat geduld op zijn plaats is. "Ik zou hem graag het hele seizoen willen hebben, maar na zijn zware blessure en operatie moest hij goed herstellen", vertelde Guardiola.

De coach hoopt op een positief einde van dit jaar, ook voor De Bruyne. "Een terugkeer eind december of in het nieuwe jaar zou voor iedereen een gelukkig nieuwjaar betekenen", aldus de trainer van Manchester City.

Door de blessure speelde De Bruyne slechts één Premier League-wedstrijd voor Manchester City. Dat duel, tegen FC Burnley, kwam vroegtijdig ten einde toen De Bruyne in de 23e minuut uitviel op 11 oktober.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.