Tegenvaller voor Balotelli, spits staat maanden aan de kant met blessure

Tegenvaller voor Balotelli, spits staat maanden aan de kant met blessure

15-11-2023 17:33 Laatste update: 17:44

Slecht nieuws voor Adana Demirspor en trainer Patrick Kluivert: Mario Balotelli staat maanden aan de kant met een blessure. Dat heeft de voorzitter van de Turkse club, Murat Sancak, woensdag bekendgemaakt

Adana Demirspor verraste op 14 september met de komst van de inmiddels 33-jarige Balotelli, die zijn contract bij het Zwitserse FC Sion liet ontbinden. De start van het eeuwige enfant terrible was uitstekend. Onder leiding van Kluivert scoorde Balotelli in zijn eerste vijf competitiewedstrijden liefst drie keer. 

Het nieuws over zijn blessure is dan ook een harde klap voor de huidige nummer drie van de Süper Lig. De Italiaan moet zelfs geopereerd worden aan zijn knie. Zijn revalidatie zal naar alle verwachting ongeveer twee tot drie maanden tijd in beslag nemen. De voormalig spits van onder meer Manchester City en Liverpool viel afgelopen weekend nog in tegen koploper Fenerbahçe, dat door Kluivert en co. op het eerste puntenverlies van dit seizoen werd getrakteerd. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.