Butez blikt vooruit op CL-duel Antwerp-Porto: We geven de hoop niet op”

Butez blikt vooruit op CL-duel Antwerp-Porto: "We geven de hoop niet op”

24-10-2023 17:46
3

Antwerp krijgt bezoek van Porto in de Champions League. De mannen van Mark Van Bommel staan momenteel op een laatste plek in de groep met een nul op zes. Jean Butez blikt vooruit op het duel met de Portugezen.

"We geven de hoop niet op", opent Antwerp-doelman Butez, geciteerd door RTBF. De doelman van Antwerp klinkt alvast erg strijdvaardig en lijkt zich nog niet gewonnen te geven. "Wat de tegenstander ook is, wat hun naam en prestige ook is, we gaan elke wedstrijd in met het verlangen om te winnen.”

Butez blijft vertrouwen houden omdat hij sterk gelooft dat ze gewoon een goed team hebben. Ook bankzitters kunnen volgens Butez een groot verschil maken. “We zagen dat ook zaterdag in de wedstrijd tegen Charleroi”, geeft Butez aan. 

"In Barcelona wisten we dat het te moeilijk zou worden", vervolgt Butez. "We hadden te maken met de intensiteit en de details die zo typerend zijn voor de Champions League. Tegen Shakthar domineerden we de wedstrijd, maar stonden we met lege handen, opnieuw door een gebrek aan efficiëntie”, besluit Butez.