Brys na Cercle Brugge – Leuven: “Onnodige druk, kunnen we moeilijk mee omgaan”

Brys na Cercle Brugge – Leuven: “Onnodige druk, kunnen we moeilijk mee omgaan”

07-10-2023 20:46
6

Marc Brys, de hoofdtrainer van OH Leuven was niet tevreden over de 3-2 verliespartij uit bij Cercle Brugge. Bij Leuven wisten Raz Shlomo en Ezechiel Banzuzi te scoren, bij Cercle Brugge maakte spits Kevin Denkey een hattrick.

Brys vertelt hoe hij de match tussen Cercle Brugge en OH Leuven beleefde. “We komen al snel achter, maar dan hebben we ons goed herpakt. In de eerste helft was het wat op en af. Er waren een aantal kansen voor hen en ook een aantal voor ons”, citeert Sporza Brys.

Brys geeft aan dat hij een gelijkspel tussen Cercle Brugge en Leuven meer op zijn plaats vond. “Aan de rust staat het dan 2-2. De tweede helft hebben zij wel wat dominanter gespeeld. Ik denk dat een gelijkspel hier normaal had geweest”, aldus Brys.

Brys deelt ook via de officiële kanalen van Leuven wat volgens hem op dit moment het probleem is binnen zijn formatie bij Leuven. “In elke wedstrijd hebben we onze momenten, alleen kunnen we deze niet doordrukken. Bij de momenten van onze tegenstander komt er onnodige druk op onze verdediging waarmee we moeilijk kunnen omgaan”, besluit Brys.